Aanmelden voor diploma A?

Vanaf 4 jaar kan er worden gestart met zwemles (overzicht lestijden). Hierbij moet rekening gehouden worden met het feit dat kinderen net naar school gaan en moeite kunnen hebben om zich te concentreren/zelfstandig te werken. Ons advies is om kinderen vanaf 5 jaar te laten starten met zwemles. Ze zijn dan motorisch en emotioneel meer ontwikkeld en dat komt de zwemles ten goede. Inschrijving is mogelijk vanaf 3 jaar en kan online of bij onze kassa.

Voor de gehele opleiding van het A-diploma zijn er gemiddeld 50 zwemuren nodig, deze zijn verdeeld over 5 periodes van 10 lessen, de kinderen hebben 1 uur per week les. Aan het eind van elke periode worden de kinderen beloond met een mooie sticker voor hun poster. Als de kinderen het hele zwem-ABC hebben gehaald zijn alle vakjes van de poster voorzien van een sticker lees verder (pdf).

Zwemles vorderingen volgen?

Als ouder wil je natuurlijk de vorderingen van je kind volgen, dat kan heel handig op je telefoon via onze speciale zwemles app (te downloaden voor Android en iOS). Ook lees je hier de eventuele bijzonderheden voor de komende lesweek zoals kijkles, gekleed zwemmen, etc. Handleiding installeren zwemles app.

Gratis zwemtijden zwemlesleerlingen.

Vanaf het moment dat je kind op de zwemles wachtlijst staat en gedurende de zwemopleiding A/B/C, heeft hij/zij gratis toegang tijdens al onze recreatieve openingstijden (m.u.v. de baby- peuterinstuif en op vertoon van de geldige leskaart en onder begeleiding van een betalende volwassene). Deze tijden (ook tijdens de schoolvakanties) zijn bedoeld om zelf extra met je kind te  oefenen eventueel met ondersteuning van de aanwezige medewerkers (niet altijd mogelijk op drukke momenten). Bekijk hier de recreatieve openingstijden. 

Tip! Oefenen

  • Soms is het nodig of prettig om bepaalde zwemles onderdelen te oefenen. Daarom is het mogelijk om een extra oefenmoment te reserveren in de "mijn.golfbad" omgeving, het tarief is € 6,30 per keer. Om het juiste moment te reserveren is het belangrijk om in het leerlingvolgsysteem bij cursist informatie het actuele zwemniveau na te kijken. Reserveer hier een oefenmoment.
  • Naast bovenstaande oefenmomenten is het ook mogelijk om op zaterdagochtend samen te komen oefenen. Tussen 10.00 - 12.00 uur is er een zweminstructeur aanwezig die tips kan geven en is het mogelijk om het gatendoek te gebruiken. Het tarief op zaterdag is € 10,00 p.p., kinderen met een geldige leskaart zijn gratis. 

Contact Golfbad Oss

info@golfbad.nl

Telefoonnummer:
0412 - 64 75 75

Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Routebeschrijving