Zwemles in het Golfbad

Contact

Wij doen ons uiterste best om alle informatie op deze website actueel, duidelijk en zo volledig mogelijk weer te geven. Over zwemles valt echter nog veel meer te vertellen en uit te leggen. Heeft u voorafgaand aan het inschrijven of tijdens de zwemles vragen of wenst u specifieke informatie neem dan contact met ons op. 

Heeft u vragen over de zwemles van uw zoon/dochter dan kunt rechtstreeks contact op nemen met onze coördinatoren: Peter-Paul Janssen en Dirk-Jan Smolders. 
- pp.janssen@golfbad.nl (coördinator zwemles op maandag en woensdag)
- d.smolders@golfbad.nl (coördinator zwemles op dinsdag, donderdag en vrijdag)

Met het contactformulier kunt u altijd, ook tijdens onze sluitingstijden, contact met ons opnemen. Wij zullen uw bericht altijd op een werkdag beantwoorden en doen ons uiterste best dit zo spoedig mogelijk na ontvangst te doen.

Ik wil graag contact:
Uw gegevens:Bekijk onze privacyverklaring

Telefonisch meldpunt NOC*NSF

Wij willen u ook attent maken op het bestaan van het telefonisch meldpunt van NOC*NSF voor ongewenste intimiteiten, waaronder seksuele intimidatie. Het meldpunt is bedoeld voor kortdurende en eenmalige ondersteuning en biedt diverse mogelijkheden, van het bieden van een luisterend oor, tot het geven van korte adviezen of het doorverwijzen naar bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon van NOC*NSF. Het meldpunt is te bereiken op telefoonnummer: 0900-2025590.

Placeholder image

Bezoek- en postadres:

Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA  OSS
Telefoonnummer: 0412 - 647575
Email: info@golfbad.nl

KvK nummer: 16.065.328


Bezoek- en postadres:

Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA  OSS
Email: info@golfbad.nl