Privacy statement

Golfbad Oss kan persoonsgegevens verwerken, doordat er gebruik wordt gemaakt van onze diensten en/of omdat deze zelf worden verstrekt aan Golfbad Oss bij het invullen van een contactformulier op de website. Golfbad Oss kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • IP-adres

Golfbad Oss verwerkt persoonsgegevens om telefonisch contact op te kunnen nemen als je daar om vraagt en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kunnen je persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van het uitvoeren van een met jou gesloten overeenkomst. 

Golfbad Oss maakt gebruik van de diensten van Pay.nl als betaaldienstverlener. Persoonsgegevens kunnen in die context gedeeld worden met Pay.nl.

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Jouw persoonsgegevens worden alléén verstrekt aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van Golfbad Oss worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De informatie wordt alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. 

Golfbad Oss maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Hierbij ook het privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Golfbad Oss te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Golfbad Oss heeft hier geen invloed op. 

Golfbad Oss heeft Google geen toestemming gegeven om via Golfbad Oss verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@golfbad.nl. Golfbad Oss zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek reageren.

Golfbad Oss neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Golfbad Oss maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

www.golfbad.nl is een website van Golfbad Oss en is als volgt te bereiken:


Post- en vestigingsadres: Euterpelaan 1, 5344 CA   OSS
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 16.065.328
Telefoon: 0412 - 64 75 75
E-mailadres: info@golfbad.nl

Contact Golfbad Oss

info@golfbad.nl

Telefoonnummer:
0412 - 64 75 75

Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Routebeschrijving