Zwemvierdaagse bij Golfbad Oss

Wat is een "Mijn Golfbad account"?

Het is verplicht om voor een bezoek vooraf online te reserveren, hiervoor is een mijn.golfbad account nodig. Bijkomend voordeel voor abonnementhouders: makkelijk nakijken van de eigen abonnementsgegevens en voor de zwemlessen is er een leerlingvolgsysteem! 

Hoe maak ik een account aan met Golfbad zwempas?

Iedereen met een Golfbad zwempas kan via deze link het account activeren. Kies voor inloggen en vul het emailadres in dat bij ons bekend is en kies voor wachtwoord vergeten. Er wordt nu een email verstuurd met een wachtwoord waarmee inloggen mogelijk wordt. Alle gegevens zijn nu in te zien en reserveren is mogelijk.

Hoe maak ik een account aan zonder Golfbad zwempas?

Via deze link is het aanmaken van een account mogelijk. Kies voor meld je nu aan! Alle gegevens zijn nu in te zien en reserveren is mogelijk.

Ticket reserveren?

Inloggen via mijn.golfbad.nl. Alle beschikbare producten verschijnen nu in beeld. 
LET OP: restitutie is niet mogelijk. 

Ticket annuleren?

Een gereserveerd ticket kan in het mijn.golfbad account tot 30 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok worden geannuleerd. Het ticket is weer beschikbaar in het account om op een ander moment opnieuw te gebruiken.

Reserveren met een abonnement?

Iedereen met een bedrijfszwem-, maand- of jaarabonnement kan reserveren via het product "Tijdsblok abonnementhouders". Kies voor dit product en vervolgens het actieve abonnement, daarna volgt de keuze voor dag en tijd.

Heeft u vragen?

Als u vragen heeft over het Mijn Golfbad account dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of per mail: info@golfbad.nl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

Bezoek- en postadres:

Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA  OSS
Email: info@golfbad.nl